Vraagbaak: Wat is het maximum bedrag wat ik per maand mag sparen?

Voor de inleg in de spaarloonregeling geldt een maximaal belastingvrij bedrag van € 613 per kalenderjaar. Dit maximumbedrag wordt sinds invoering van de levensloopregeling niet meer geïndexeerd en is dus in 2010 hetzelfde als in 2009*. Het is mogelijk dit jaarbedrag gespreid over het jaar te sparen, bijvoorbeeld maandelijks 1/12e deel, of om het jaarbedrag in 1 keer te sparen, bijvoorbeeld bij de uitbetaling van het vakantiegeld.

Indien het loon maandelijks wordt ingelegd geldt dus een maximum van € 613/12 = € 51,08 en wordt op jaarbasis dus maximaal € 51,08 x 12 = € 612,96 gespaard. Met de Spaarbaak spaarcalculator kunt u uitrekenen hoeveel rente het gespaarde bedrag oplevert. Het jaarlijks gespaarde bedrag komt normaliter na vier jaar weer jaarlijks vrij. De rente wordt meestal jaarlijks bijgeschreven en kan dan ook jaarlijks vrijkomen.

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar deze pagina:

Vraagbaak: Wanneer komt spaarloon vrij?
Spaarloon wordt normaliter na vier jaar vrijgegeven. Omdat het ingelegde spaargeld vier jaar vast staat komt elk jaar de inleg...

Let op: Alhoewel bovenstaande tekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. © 2005-2024 Spaarbaak, lees de voorwaarden.

Vragen die lijken op "Wat is het maximum bedrag wat ik per maand mag sparen?"
Hierboven leest u het eerst gevonden antwoord op de vraag "Wat is het maximum bedrag wat ik per maand mag sparen?". Kies voor mogelijk andere antwoorden een vergelijkbare vraag:

Regelmatig beantwoorden we nieuwe vragen, dus mocht uw specifieke vraag nog niet beantwoord zijn, kom dan binnenkort terug om het nog eens te proberen. Lees verder »

Stel uw vraag
Gebruik het zoekveld hieronder om een andere vraag te stellen. Klik hier om elders op de Spaarbaak website te zoeken. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Vraag:

Recent beantwoorde vragen

Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?
Hoeveel is mijn auto waard?
Wat is de waarde van mijn auto?
Hoeveel belasting betaal ik over koerswinst?
Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning?
Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning?
Hoeveel geld mag ik storten bij gwk per dag?

Meest populaire vragen

Wanneer wordt belastingteruggave gestort?  
Hoeveel spaargeld mag je hebben zonder belasting te betalen?  
Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen?  
Hoeveel geld mag je van de bank halen?  
Hoeveel procent belasting betaal je in box 1?  
Hoeveel spaargeld mag ik hebben met een uitkering?  
Hoeveel eigen geld mag ik hebben als ik een wajong uitkering heb?  

Alle vragen

Populaire zoekteksten: maximum bedrag spaarrekening 2010, wat is een maand, "maximum pin bedrag", bedrag over per maand, maximum bedrag .
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 25-jul-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: