Mm/ASN, 1-jul-2011

ASN Bank biedt voordeligste betaalrekening van Nederland

Per 1 juli 2011 verlaagt de ASN Bank de kosten en debetrente van haar betaalrekening. De kosten zijn nu één euro per maand en daarnaast geeft de bank één procent creditrente over een positief saldo.

Dat maakt de ASN Bankrekening de voordeligste betaalrekening van Nederland. De ASN Bankrekening kost vanaf 1 juli 2011 voor één rekeninghouder € 1,00 per maand of € 2,00 per maand voor twee rekeninghouders. Daarnaast geeft de rekening 1,0%* creditrente over een positief saldo. De ASN Bank verslaat met deze prijsstelling de ING die voorheen met het ING BasisPakket voor € 3,75 per kwartaal het meest voordelige betaalpakket van Nederland had.

Met het verder verbeteren van de ASN Bankrekening bevestigt de ASN Bank haar klantgerichtheid. Dat bleek ook uit een onderzoek van TNS NIPO, waarbij de bank als het meest klantgerichte bedrijf van Nederland naar voren kwam. Zij won hiermee de Customer Centric DNA Award 2011.

Verbeteringen ASN Bankrekening per 1 juli 2011:

 • De kosten voor de eerste rekeninghouder gaan omlaag van € 1,50 naar € 1,- per maand. Een eventuele tweede rekeninghouder blijft € 1,- per maand betalen.
 • De debetrente bij roodstand daalt van 12% tot 10%. De creditrente van 1%* over het positieve saldo wijzigt niet.
 • Tot nu toe moesten rekeninghouders die hun ASN Wereldpas (de bankpas) kwijt waren, kosten betalen voor een nieuwe pas. Deze kosten vervallen.
 • De ASN Bankrekening is een internetrekening. Klanten kunnen nu echter ook gratis papieren rekeningafschriften ontvangen, naar keuze per maand, per kwartaal of per jaar.


De ASN Bank introduceerde in 2009 de ASN Bankrekening. De ASN Bankrekening voldoet, net als alle spaar- en beleggingsproducten, volledig aan de duurzame, ethische beleggingscriteria van de ASN Bank. Klanten die van de ASN Bankrekening hun vaste betaalrekening willen maken, kunnen gebruikmaken van de persoonlijke service van het ASN Overstapteam. Daarnaast biedt de ASN Bank een creditcard en de mogelijkheid om via iDEAL te betalen.

De voordelen van de ASN Bankrekening zijn:
 • Altijd inzicht in uw rekening(en) via ASN Online bankieren met uw toegangsnaam en wachtwoord.
 • Betalen via ASN Online bankieren met behulp van de Digipas en bijbehorende pincode.
 • ASN Wereldpas voor betalen en geld opnemen, in Nederland én het buitenland.
 • Lage kosten: slechts € 1,- per maand voor de ASN Bankrekening, inclusief ASN Wereldpas en Digipas. De tweede rekeninghouder betaalt eveneens € 1,- per maand.
 • Creditrente: 1%* over het tegoed op uw ASN Bankrekening.
 • Gratis overstapservice voor een soepele overstap van uw huidige bank naar de ASN Bank.
 • Op aanvraag gratis papieren rekeningafschriften ontvangen.


* Variabele rente per 24 juni 2011

Bron: asnbank.nl

Meer nieuws:

Populaire zoekteksten: testing, voordeligste bankrekening, de voordeligste bank, Voordeligste betaalrekening, voordeligste bank.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 21-mei-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: