Bizner, 16-mrt-2010

Rabobank stopt met ondernemersbank Bizner

Rabobank heeft op 9 maart 2010 besloten om haar dochter Bizner te integreren binnen Rabobank. Vooruitlopend op de integratie binnen Rabobank zal Bizner geen nieuwe klantrelaties meer aangaan.

Bizner is een initiatief van de Rabobank. Sinds de introductie van Bizner heeft de Rabobank haar positie in de kleinzakelijke markt, met name in de grote steden en onder zzp'ers, via haar eigen kanalen sterk verbeterd.

Gaandeweg heeft de Rabobank dan ook vastgesteld dat een aparte internetbank als Bizner niet meer noodzakelijk is. De Rabobank biedt ondernemers - o.a. via rabobank.nl/bedrijven- immers een volledig dienstenpakket. Bovendien is gebleken dat het mede vanuit de zorg voor de klant beter is dat ondernemer en bankadviseur elkaar in de ogen kunnen kijken bij het beoordelen van kredietaanvragen.

Daarom heeft Rabobank op 9 maart 2010 besloten om Bizner te integreren binnen Rabobank. Vooruitlopend op de integratie binnen Rabobank zal Bizner geen nieuwe klantrelaties meer aangaan.

De dienstverlening aan bestaande klanten wordt voorlopig tot eind 2011 voortgezet. Bestaande klanten kunnen geen nieuwe producten zoals een krediet of een termijndeposito meer afsluiten. Klanten kunnen voorlopig wel hun dagelijkse bankzaken bij Bizner blijven regelen. Klanten van Bizner worden vóór 1 april a.s. persoonlijk geïnformeerd over de mogelijkheid om met hun bankzaken over te stappen naar de Rabobank.

Bron: bizner.nl

Meer nieuws:

Populaire zoekteksten: ondernemersbank, bizner zoeken, beste ondernemersbank, bizner, Bizner bank lening.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 20-jun-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: