Mm, 16-okt-2012

Centraal Beheer introduceert deposito's

Sinds kort kunnen spaarders bij Centraal Beheer Achmea naast hun spaarrekening ook terecht voor een deposito rekening. Met een relatief hoge rente probeert Centraal Beheer nieuwe tegoeden aan zich te binden.

Verzekeraar Centraal Beheer Achmea is al een tijdje actief op spaargebied met haar RentePlus Spaarrekening. Centraal Beheer introduceerde recentelijk een tiental termijndeposito's met looptijden variŽrend van drie maanden tot tien jaar. Inleggen kan vanaf 500,- euro. Het openen en inleggen gaat via een bestaande Centraal Beheer RentePlus Spaarrekening die indien nodig eerst geopend dient te worden. Momenteel (peildatum 16-okt-2012) geeft deze RentePlus rekening een relatief goede rente, maar niet zo hoog als die van de meerjarige depositorekeningen.

De geboden rente van de meerjarige deposito's is momenteel uitstekend, zeker nu LeasePlan Bank onlangs haar rente significant verlaagde. In het overzicht van alle rekeningen is te zien dat voor de verschillende looptijden een interesante rente wordt geboden. In de ranglijst voor 10 jaar vast deelt de verzekeraar de eerste plaats met NIBC Direct. Bij de deposito's met een looptijd van 5 jaar vast is een ongedeelde eerste plaats veroverd ten koste van Anadolubank. Bij die van 4 jaar vast moet de Amsterdam Trade Bank haar toppositie vrijgeven. Bij 3 jaar vast blijft Argenta aan top staan maar komt Centraal Beheer op een niet onverdienstelijke tweede plaats. Bij de deposito's van twee jaar en korter is de geboden rente onvoldoende om de top-3 te bereiken.

Bron: centraalbeheer.nl

Zie ook:

Meer nieuws:

Populaire zoekteksten: centraal beheer deposito, deposito centraal beheer, centraal beheer deposito sparen, centraal beheer deposito openen, centraal beheer sparen deposito.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 13-jun-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: