Vraagbaak: Hoe kom ik aan jaaropgave rekening dsb 2009?

Volgens de klantenservice van DSB Bank zullen er in 2010 nog jaaroverzichten voor de aangifte van belastingjaar 2009 worden verstuurd. Op peildatum 19 maart 2010 hebben meerdere spaarders gemeld dat ze een jaaroverzicht hebben ontvangen, dus DSB Bank heeft inderdaad jaaroverzichten verstuurd. Indien u nog geen jaaroverzicht heeft ontvangen, kunt u zelf contact opnemen met DSB Bank om de laatste status na te vragen: Bel 088 3723000 (lokaal tarief). De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

In het jaaroverzicht wordt het saldo van de (spaar-) rekening per 1 januari 2009 weergegeven, alsmede de in 2009 ontvangen rente. Tevens wordt aangegeven dat DSB Bank geen opgave kan geven van het saldo per 31 december 2009, omdat DSB Bank (nog) niet op de hoogte is gebracht van een eventuele uitkering onder het depositogarantiestelsel. Wel kan de spaarder het eindsaldo van 2009 zelf berekenen door de eventueel ontvangen uitkering af te trekken van het saldo zoals dat is vermeld in het overzicht dat de DSB Bank in november/december 2009 heeft verstuurd.

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar deze pagina:

Vraagbaak: Hoe krijg ik mijn spaargeld terug dsb?
In de week van 30 november is de aanvraagprocedure voor het depositogarantiestelsel van start gegaan. Rekeninghouders zijn via krantenadvertenties, brieven,...

Let op: Alhoewel bovenstaande tekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. © 2005-2024 Spaarbaak, lees de voorwaarden.

Vragen die lijken op "Hoe kom ik aan jaaropgave rekening dsb 2009?"
Hierboven leest u het eerst gevonden antwoord op de vraag "Hoe kom ik aan jaaropgave rekening dsb 2009?". Kies voor mogelijk andere antwoorden een vergelijkbare vraag:

Regelmatig beantwoorden we nieuwe vragen, dus mocht uw specifieke vraag nog niet beantwoord zijn, kom dan binnenkort terug om het nog eens te proberen. Lees verder »

Stel uw vraag
Gebruik het zoekveld hieronder om een andere vraag te stellen. Klik hier om elders op de Spaarbaak website te zoeken. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Vraag:

Recent beantwoorde vragen

Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?
Hoeveel is mijn auto waard?
Wat is de waarde van mijn auto?
Hoeveel belasting betaal ik over koerswinst?
Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning?
Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning?
Hoeveel geld mag ik storten bij gwk per dag?

Meest populaire vragen

Wanneer wordt belastingteruggave gestort?  
Hoeveel spaargeld mag je hebben zonder belasting te betalen?  
Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen?  
Hoeveel geld mag je van de bank halen?  
Hoeveel procent belasting betaal je in box 1?  
Hoeveel spaargeld mag ik hebben met een uitkering?  
Hoeveel eigen geld mag ik hebben als ik een wajong uitkering heb?  

Alle vragen

Populaire zoekteksten: jaaropgave rekening, hoe vraag ik mijn jaaropgave op 2009 aan.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 23-jun-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: