Vraagbaak: Hoeveel geld mag je minimum op de bank storten?

De mogelijkheden tot het storten van contant geld verschillen per bank. Grote banken hebben meestal een stortfaciliteit in het bankkantoor.

  • Bij ING kunt u geld storten* via de sealbagkluis, via de stortautomaat (biljetten en munten tot een bedrag van 15.000 euro), via waardetransport (na overeenkomst met ING) en op rekening derden tot 1000,- via de balie van een ING-Kantoor, Postkantoor of op een Postkantoor in een winkel.
    LET OP: Vanaf 15 februari 2012 berekent de ING kosten door aan particuliere klanten die meer dan zes keer per jaar contant geld willen storten*.
  • Bij Rabobank kunt u biljetten en muntgeld storten. Particulieren* kunnen bij de geldstortautomaat van de Rabobank kunt de Rabo Europas muntgeld en biljetten storten op uw eigen betaal- of spaarrekening. Hier kunnen kosten voor worden berekend. Tegen betaling kunt u ook geld op een andere Rabobankrekening storten. Bedrijven* kunnen tijdens openingstijden storten bij de afstortautomaat in de bankhal. Met sealbags (afstortenveloppen voor biljetten voor eenmalig gebruik) kan men 7 dagen per week, 24 uur per dag storten in een veilige afstortkluis. Om contant geld af te storten hebben bedrijven een afstortovereenkomst nodig.
    LET OP: De eerste zes stortingen per jaar door een particuliere klant op de eigen betaalrekening zijn gratis. Daarna betaalt u 6,30 per storting. Storten op een betaalrekening van iemand anders kost altijd 8,00 per keer. Het storten op een Rabo TopKidRekening of Rabo JongerenRekening is in alle gevallen gratis.
  • Bij ABN AMRO kunt u papiergeld storten bij de multifunctionele geldautomaat. In sommige vestigingen kunt u muntgeld storten bij de muntstortautomaat*. In sommige gevallen worden er kosten berekend voor het storten van muntgeld. Voor het storten van papiergeld door particuliere klanten worden geen kosten gerekend.
  • Bij SNS heeft men de mogelijkheid voor contante stortingen afgeschaft, wel kan men maximaal 5.500 in papiergeld (alleen eurobiljetten) verzekerd en aangetekend naar SNS Bank verzenden. Binnen 4 werkdagen wordt dat bedrag op de betaal- of spaarrekening geboekt*.
    LET OP: De kosten voor het verzekerd verzenden inclusief de benodigde sealbag bedragen € 15,-.

Afhankelijk van de manier van storten en van de bank kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Veel spaarbanken hebben geen mogelijkheid tot contante stortingen, maar accepteren alleen stortingen via een vaste tegenrekening.

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar deze pagina:

Geld storten kost geld bij ING
In navolging van de Rabobank gaat de ING kosten in rekening brengen aan particulieren die meer dan zes keer per jaar contant geld willen storten.

Let op: Alhoewel bovenstaande tekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. © 2005-2024 Spaarbaak, lees de voorwaarden.

Vragen die lijken op "Hoeveel geld mag je minimum op de bank storten?"
Hierboven leest u het eerst gevonden antwoord op de vraag "Hoeveel geld mag je minimum op de bank storten?". Kies voor mogelijk andere antwoorden een vergelijkbare vraag:

Regelmatig beantwoorden we nieuwe vragen, dus mocht uw specifieke vraag nog niet beantwoord zijn, kom dan binnenkort terug om het nog eens te proberen. Lees verder »

Stel uw vraag
Gebruik het zoekveld hieronder om een andere vraag te stellen. Klik hier om elders op de Spaarbaak website te zoeken. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Vraag:

Recent beantwoorde vragen

Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?
Hoeveel is mijn auto waard?
Wat is de waarde van mijn auto?
Hoeveel belasting betaal ik over koerswinst?
Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning?
Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning?
Hoeveel geld mag ik storten bij gwk per dag?

Meest populaire vragen

Wanneer wordt belastingteruggave gestort?  
Hoeveel spaargeld mag je hebben zonder belasting te betalen?  
Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen?  
Hoeveel geld mag je van de bank halen?  
Hoeveel procent belasting betaal je in box 1?  
Hoeveel spaargeld mag ik hebben met een uitkering?  
Hoeveel eigen geld mag ik hebben als ik een wajong uitkering heb?  

Alle vragen

Populaire zoekteksten: minimum bedrag geld storten, minimale storting ing, minimum stortbedrag rabobank, minimaal bedrag storten ing, minimum bedrag geld storten ing.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 20-jun-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: