Vraagbaak: Is triodos dochter van rabo?

Triodos Bank is een onafhankelijke Nederlandse bank (opgericht in 1980 in Zeist). De bank heeft vestigingen in Nederland, BelgiŽ, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en een agentschap in Duitsland. Verder is Triodos Bank actief in 30 ontwikkelingslanden.

Bij de Triodos Bank kunt u niet alleen een bankrekening openen, u kunt er ook sparen en beleggen. Sparen kan middels een aantal verschillende spaarrekeningen en deposito's. In dit overzicht wordt de actuele rente van de verschillende spaarmogelijkheden weergegeven. Door op de naam van een rekening te klikken gaat u naar de Triodos website.

De Triodos Bank heeft net als alle andere banken in Nederland een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB). Spaartegoeden bij de Triodos Bank vallen onder het Depositogarantiestelsel waardoor ze tot een zeker bedrag gegarandeerd zijn.

[bron: triodos.nl]

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar deze pagina:

Vraagbaak: Is sparen veilig?
Tegoeden in betaalrekeningen, spaarrekeningen en deposito's worden in Nederland gegarandeerd tot een zekere hoogte. In principe valt iedere bank in...

Let op: Alhoewel bovenstaande tekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. © 2005-2024 Spaarbaak, lees de voorwaarden.

Vragen die lijken op "Is triodos dochter van rabo?"
Hierboven leest u het eerst gevonden antwoord op de vraag "Is triodos dochter van rabo?". Kies voor mogelijk andere antwoorden een vergelijkbare vraag:

Regelmatig beantwoorden we nieuwe vragen, dus mocht uw specifieke vraag nog niet beantwoord zijn, kom dan binnenkort terug om het nog eens te proberen. Lees verder »

Stel uw vraag
Gebruik het zoekveld hieronder om een andere vraag te stellen. Klik hier om elders op de Spaarbaak website te zoeken. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Vraag:

Recent beantwoorde vragen

Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?
Hoeveel is mijn auto waard?
Wat is de waarde van mijn auto?
Hoeveel belasting betaal ik over koerswinst?
Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning?
Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning?
Hoeveel geld mag ik storten bij gwk per dag?

Meest populaire vragen

Wanneer wordt belastingteruggave gestort?  
Hoeveel spaargeld mag je hebben zonder belasting te betalen?  
Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen?  
Hoeveel geld mag je van de bank halen?  
Hoeveel procent belasting betaal je in box 1?  
Hoeveel spaargeld mag ik hebben met een uitkering?  
Hoeveel eigen geld mag ik hebben als ik een wajong uitkering heb?  

Alle vragen

Populaire zoekteksten: triodos rabobank, triodos dochter rabobank, triodos rabo, triodos bank dochteronderneming, triodos bank dochter van.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 18-jul-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: