Vraagbaak: Op het terugboekformulier wordt het opgegeven saldo bedrag van de spaarrekening niet geaccepteerd dus kan de aanvraag niet verstuurd worden?

Sommige mensen hadden problemen met het gebruik van het terugboekformulier van de DSB. Met dit formulier konden spaarders een voorschot van maximaal 3000 euro krijgen op het spaargeld waar ze binnen het depositogarantiestelsel recht op hebben. Deze voorschotmogelijkheid is per 5 november 2009 beëindigd

Toelichting:
Bij het invullen van de bedragen in het terugboekformulier moet u GEEN punten of komma's gebruiken. Doe u dit wel, dan blijft het invulveld rood en kunt u het formulier niet inzenden. De bedragen moet u dus afronden op gehele euro's en u moet geen punt gebruiken om duizendtallen te scheiden. (Dus niet "1.234,45" maar "1234"). Indien u niet precies op de hoogte bent van uw actuele spaartegoed kunt u een schatting ingeven.

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar deze pagina:

Maximaal 3000 euro voorschot voor DSB spaarders
De curatoren maken samen met De Nederlandsche Bank (DNB) een overboeking van maximaal 3000 euro mogelijk, die naar verwachting binnen twee weken wordt verwerkt.

Let op: Alhoewel bovenstaande tekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. © 2005-2024 Spaarbaak, lees de voorwaarden.

Vragen die lijken op "Op het terugboekformulier wordt het opgegeven saldo bedrag van de spaarrekening niet geaccepteerd dus kan de aanvraag niet verstuurd worden?"
Hierboven leest u het eerst gevonden antwoord op de vraag "Op het terugboekformulier wordt het opgegeven saldo bedrag van de spaarrekening niet geaccepteerd dus kan de aanvraag niet verstuurd worden?". Kies voor mogelijk andere antwoorden een vergelijkbare vraag:

Regelmatig beantwoorden we nieuwe vragen, dus mocht uw specifieke vraag nog niet beantwoord zijn, kom dan binnenkort terug om het nog eens te proberen. Lees verder »

Stel uw vraag
Gebruik het zoekveld hieronder om een andere vraag te stellen. Klik hier om elders op de Spaarbaak website te zoeken. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Vraag:

Recent beantwoorde vragen

Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?
Hoeveel is mijn auto waard?
Wat is de waarde van mijn auto?
Hoeveel belasting betaal ik over koerswinst?
Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning?
Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning?
Hoeveel geld mag ik storten bij gwk per dag?

Meest populaire vragen

Wanneer wordt belastingteruggave gestort?  
Hoeveel spaargeld mag je hebben zonder belasting te betalen?  
Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen?  
Hoeveel geld mag je van de bank halen?  
Hoeveel procent belasting betaal je in box 1?  
Hoeveel spaargeld mag ik hebben met een uitkering?  
Hoeveel eigen geld mag ik hebben als ik een wajong uitkering heb?  

Alle vragen
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 13-jul-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: