Vraagbaak: Valt rbs onder het garantiestelsel?

Royal Bank of Scotland (RBS) is een van oorsprong Britse bank met Nederlandse vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. The Royal Bank of Scotland Nederland biedt financiŽle dienstverlening aan grootzakelijke ondernemingen, stichtingen, financiŽle instellingen, verenigingen en publieke sector. Binnen de particuliere markt biedt de bank met innovatieve beleggingsproducten toegang tot wereldwijde markten en diverse beleggingscategorieŽn voor elk soort belegger. In de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Ierland biedt RBS naast zakelijke diensten ook financiŽle diensten aan voor particulieren.

Royal Bank of Scotland is opgericht in 1727. Momenteel heeft de Britse regering een meerderheidsaandeel in RBS. RBS Group beheert een enorme diversiteit aan financiŽle merken waaronder; RBS Coutts, NatWest, Citizens en Charter One.

Nederlandse inwoners kunnen alleen in het Verenigd Koninkrijk terplekke een rekening openen. RBS biedt daarnaast de mogelijkheid om een International Bank Account te openen. Het Nederlandse depositogarantiestelsel is hierop niet van toepassing. Binnen het Britse garantiestelsel zijn spaartegoeden tot 85.000 pond (+/- € 100.000) gegarandeerd.

N.b. Bank of Scotland (BoS) is niet hetzelfde als Royal Bank of Scotland (RBS). Het zijn twee verschillende bedrijven. Bank of Scotland is opgericht in 1695 en is nu onderdeel van Lloyds/HBOS group. Bank of Scotland voorziet in hypotheken, leningen en spaarrekeningen aan particulieren.

[bron: rbs.nl]

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar deze pagina:

Vraagbaak: Is bank of scotland gelijk aan rbs?
Bank of Scotland is een bank uit het Verenigd Koninkrijk. Bank of Scotland (BoS) bestaat sinds 1695 en is al...

Let op: Alhoewel bovenstaande tekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. © 2005-2024 Spaarbaak, lees de voorwaarden.

Vragen die lijken op "Valt rbs onder het garantiestelsel?"
Hierboven leest u het eerst gevonden antwoord op de vraag "Valt rbs onder het garantiestelsel?". Kies voor mogelijk andere antwoorden een vergelijkbare vraag:

Regelmatig beantwoorden we nieuwe vragen, dus mocht uw specifieke vraag nog niet beantwoord zijn, kom dan binnenkort terug om het nog eens te proberen. Lees verder »

Stel uw vraag
Gebruik het zoekveld hieronder om een andere vraag te stellen. Klik hier om elders op de Spaarbaak website te zoeken. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Vraag:

Recent beantwoorde vragen

Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?
Hoeveel is mijn auto waard?
Wat is de waarde van mijn auto?
Hoeveel belasting betaal ik over koerswinst?
Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning?
Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning?
Hoeveel geld mag ik storten bij gwk per dag?

Meest populaire vragen

Wanneer wordt belastingteruggave gestort?  
Hoeveel spaargeld mag je hebben zonder belasting te betalen?  
Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen?  
Hoeveel geld mag je van de bank halen?  
Hoeveel procent belasting betaal je in box 1?  
Hoeveel spaargeld mag ik hebben met een uitkering?  
Hoeveel eigen geld mag ik hebben als ik een wajong uitkering heb?  

Alle vragen

Populaire zoekteksten: rbs garantiestelsel, royal bank of scotland garantiestelsel, brits garantiestelsel, garantiestelsel rbs, brits garantiestelsel sparen.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 12-jul-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: