Vraagbaak: Wat is een online spaarrekening?

Een online spaarrekening of betaalrekening gebruikt u met behulp van Internet. Via een website kunt u het saldo van uw rekening bekijken, geld overmaken en zien welke mutaties hebben plaatsgevonden. Dit wordt ook wel internetbankieren genoemd. Bij de meeste online rekeningen krijgt u geen papieren dagafschriften meer, of hooguit maandelijks. Wilt u wel papieren afschriften, dan kunt u deze zelf afdrukken.

Internetbankieren is de laatste jaren erg populair geworden doordat een internetrekening erg makkelijk is in het gebruik. De rekening is 24 uur per dag te gebruiken, overmaken gaat sneller en gemakkelijker en u heeft direct inzicht in de huidige stand van zaken.

Omdat de bankkantoren door internetbankieren minder frequent worden bezocht, zijn er veel bankkantoren gesloten. Ook heeft het beeld dat internetbankieren goedkoper zou zijn, zich nog niet doen gelden in lagere kosten voor betaalrekeningen. Alhoewel een enkele bank tegen de stroom in toch een gratis betaalrekening wist aan te bieden, moet momenteel bij iedere bank worden betaald voor de betaalrekening. Spaarrekeningen zijn meestal wel gratis te gebruiken.

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar deze pagina:

Vraagbaak: Wat is een goedkope betaalrekening?
Gratis betaalrekening Een volledig gratis betaalrekening was voorheen nog te krijgen bij de DSB bank. Deze bank bood een betaalrekening...

Let op: Alhoewel bovenstaande tekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. © 2005-2024 Spaarbaak, lees de voorwaarden.

Vragen die lijken op "Wat is een online spaarrekening?"
Hierboven leest u het eerst gevonden antwoord op de vraag "Wat is een online spaarrekening?". Kies voor mogelijk andere antwoorden een vergelijkbare vraag:

Regelmatig beantwoorden we nieuwe vragen, dus mocht uw specifieke vraag nog niet beantwoord zijn, kom dan binnenkort terug om het nog eens te proberen. Lees verder »

Stel uw vraag
Gebruik het zoekveld hieronder om een andere vraag te stellen. Klik hier om elders op de Spaarbaak website te zoeken. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Vraag:

Recent beantwoorde vragen

Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?
Hoeveel is mijn auto waard?
Wat is de waarde van mijn auto?
Hoeveel belasting betaal ik over koerswinst?
Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning?
Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning?
Hoeveel geld mag ik storten bij gwk per dag?

Meest populaire vragen

Wanneer wordt belastingteruggave gestort?  
Hoeveel spaargeld mag je hebben zonder belasting te betalen?  
Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen?  
Hoeveel geld mag je van de bank halen?  
Hoeveel procent belasting betaal je in box 1?  
Hoeveel spaargeld mag ik hebben met een uitkering?  
Hoeveel eigen geld mag ik hebben als ik een wajong uitkering heb?  

Alle vragen

Populaire zoekteksten: wat is een online spaarrekening, online spaarrekening, definitie online spaarrekening, hoe kan ik geld storten op de onlinespaarrekening, wat is een spaarrekening.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 19-jul-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: