Vraagbaak: Is moneyou een nederlandse bank?

MoneYou B.V. is een zelfstandige dochteronderneming van ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. dat weer onderdeel is van ABN AMRO Bank N.V. ABN AMRO Hypotheken Groep is begin 2006 ontstaan uit de integratie van de hypotheekactiviteiten van ABN AMRO Bank N.V. en het vroegere Bouwfonds Hypotheken.

ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank N.V. en kan optreden als aanbieder van betaal-, spaar en kredietproducten alsmede als bemiddelaar van verzekerings- en kredietproducten. Op grond van de Wet op het financieel toezicht is op ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. het depositogarantiestelsel van toepassing. De MoneYou Spaarrekening en het MoneYou Spaardeposito vallen onder het depositogarantiestelsel.

Zoals in de registers van DNB/AFM te zien is, heeft MoneYou geen aparte vermelding en geldt de maximum vergoeding onder het depositogarantiestelsel dus voor het totaal van alle toegoeden bij MoneYou en ABN AMRO samen.

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar deze pagina:

MoneYou zoekt ook spaarders
Sinds kort is Nederland weer een spaarrekening rijker. Hypotheekverstrekker MoneYou betreedt het speelveld en biedt 5,1% rente op een spaarrekening zonder voorwaarden.

Let op: Alhoewel bovenstaande tekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. © 2005-2024 Spaarbaak, lees de voorwaarden.

Vragen die lijken op "Is moneyou een nederlandse bank?"
Hierboven leest u het eerst gevonden antwoord op de vraag "Is moneyou een nederlandse bank?". Kies voor mogelijk andere antwoorden een vergelijkbare vraag:

Regelmatig beantwoorden we nieuwe vragen, dus mocht uw specifieke vraag nog niet beantwoord zijn, kom dan binnenkort terug om het nog eens te proberen. Lees verder »

Stel uw vraag
Gebruik het zoekveld hieronder om een andere vraag te stellen. Klik hier om elders op de Spaarbaak website te zoeken. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Vraag:

Recent beantwoorde vragen

Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?
Hoeveel is mijn auto waard?
Wat is de waarde van mijn auto?
Hoeveel belasting betaal ik over koerswinst?
Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning?
Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning?
Hoeveel geld mag ik storten bij gwk per dag?

Meest populaire vragen

Wanneer wordt belastingteruggave gestort?  
Hoeveel spaargeld mag je hebben zonder belasting te betalen?  
Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen?  
Hoeveel geld mag je van de bank halen?  
Hoeveel procent belasting betaal je in box 1?  
Hoeveel spaargeld mag ik hebben met een uitkering?  
Hoeveel eigen geld mag ik hebben als ik een wajong uitkering heb?  

Alle vragen

Populaire zoekteksten: bic code moneyou, moneyou bank, bank moneyou, is moneyou een bank?, moneyou bank wat is dat voor een bank.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 25-jul-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: