Vraagbaak: Is spaargeld bij robeco veilig?

Robeco is in 1929 opgericht als het Rotterdams Beleggings Consortium. Sinds 1981 biedt de vermogensbeheerder ook spaarproducten aan zoals Roparco. Van 2001 tot 2013 was het een dochteronderneming van de Rabobank Groep. Iin februari 2013 is Robeco overgenomen door de Japanse investeerder Orix. Rabobank houdt wel 9% van de Robeco aandelen in bezit en is daarnaast aandeelhouder van Orix geworden.

Spaartegoeden bij Robeco zijn tot een zeker limiet gegarandeerd binnen het depositogarantiestelsel. Robeco heeft onder de naam Robeco Direct N.V. een aparte vermelding in de registers van DNB/AFM. Sinds 2004 is ze daarin opgenomen onder deze vergunning voor een financiële dienst: "Uitoefenen van het bedrijf van bank met beleggingsdiensten (2:13 lid 1)".

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar deze pagina:

Vraagbaak: Is sparen veilig?
Tegoeden in betaalrekeningen, spaarrekeningen en deposito's worden in Nederland gegarandeerd tot een zekere hoogte. In principe valt iedere bank in...

Let op: Alhoewel bovenstaande tekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. © 2005-2020 Spaarbaak, lees de voorwaarden.

Vragen die lijken op "Is spaargeld bij robeco veilig?"
Hierboven leest u het eerst gevonden antwoord op de vraag "Is spaargeld bij robeco veilig?". Kies voor mogelijk andere antwoorden een vergelijkbare vraag:

Regelmatig beantwoorden we nieuwe vragen, dus mocht uw specifieke vraag nog niet beantwoord zijn, kom dan binnenkort terug om het nog eens te proberen. Lees verder »

Stel uw vraag
Gebruik het zoekveld hieronder om een andere vraag te stellen. Klik hier om elders op de Spaarbaak website te zoeken. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Vraag:

Recent beantwoorde vragen

Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?
Hoeveel is mijn auto waard?
Wat is de waarde van mijn auto?
Hoeveel belasting betaal ik over koerswinst?
Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning?
Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning?
Hoeveel geld mag ik storten bij gwk per dag?

Meest populaire vragen

Wanneer wordt belastingteruggave gestort?  
Hoeveel spaargeld mag je hebben zonder belasting te betalen?  
Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen?  
Hoeveel procent belasting betaal je in box 1?  
Hoeveel geld mag je van de bank halen?  
Hoeveel spaargeld mag ik hebben met een uitkering?  
Hoe lang duurt overboeking bij ing?  

Alle vragen

Populaire zoekteksten: hoe veilig is mijn spaargeld bij robeco direct?, ORIX Robeco, robeco spaargeld veilig, robeco spaartegoed naar rabo, geldbij robeco veilig.
Copyright © 2005-2020 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 29-mei-2020

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: