Vraagbaak: Wat is Spaarbaak?

Spaarbaak is een website die vooral bedoeld is voor spaarders die meer willen maken van hun spaargeld en er serieus mee omgaan. U vindt hier interessante artikelen over sparen, actueel nieuws, veelgestelde vragen, handige tools die u kunnen helpen bij het maken van uw keuzes en nuttige links naar andere websites voor spaarders.

Spaarbaak.nl is een onafhankelijk initiatief van MMinternet. Zoekt u contact met Spaarbaak, gebruik dan de contactgegevens op deze pagina. De Spaarbaak website bestaat sinds 2005 en trekt sinds 2009 steeds meer bezoekers. De meeste bezoekers vinden Spaarbaak via zoekmachines als Google.

Ontwikkelingen
Regelmatig wordt de Spaarbaak website bijgewerkt. Hieronder ziet u een kort overzicht van de ontwikkelingen in de afgelopen jaren.

In 2009 was de grootste vernieuwing de introductie van de Spaarbaak vraagbaak waarmee bezoekers antwoorden kunnen vinden op veelgestelde vragen. De vraagbaak omvat nu al honderden antwoorden op vragen die op duizenden manieren worden gesteld.

Nieuw in 2010 is de introductie van de Spaarbaak dossiers waarin informatie over veelgelezen onderwerpen bijeen wordt gebracht. Ook nieuw is de rubriek Columns. Het Spaarrente overzicht is volledig vernieuwd en omvat nu ook de rentestanden van talloze deposito's. Het overzicht wordt dagelijks bijgewerkt op basis van de informatie van banken in Nederland. De indeling van de voorpagina is verbeterd en de rechterkolom geeft nu een overzicht van nieuwsberichten, artikelen en dossiers.

In 2011 is de valutacalculator geïntroduceerd. Met deze handige calculator kunt u gemakkelijk vreemde valuta van en naar de euro omrekenen. Daarnaast is de vraagbaak zo aangepast dat deze veelgestelde valutavragen kan beantwoorden zoals Hoeveel gulden is 123 euro waard? en Hoeveel euro is 123 dollar waard?.

Vanaf 2012 is onder de noemer Mijn Spaarbaak nieuwe functionaliteit in een langdurige testfase beschikbaar gesteld. Met de functionaliteit kunnen bezoekers een persoonlijk renteoverzicht samenstellen en automatisch per e-mail op de hoogte worden gehouden van rentewijzigingen. Ook kan men een nieuwsbrief ontvangen met daarin een overzicht van de meest recente artikelen, nieuwsberichten, veel gestelde vragen, etc.. De definitieve invoering van deze functionaliteit is afhankelijk van de ervaringen die in de testfase worden opgedaan. Bezoekers kunnen zich hier registreren.

Tenslotte zijn in de afgelopen jaren vele nieuwe artikelen, nieuwsberichten en vraagbaak antwoorden gepubliceerd. Dit is een doorlopend proces. Daarnaast zijn we regelmatig bezig met het verbeteren van de website; zowel de bediening, de inhoud en de achterliggende techniek.

Verdienmodel
Het maken, onderhouden en beheren van Spaarbaak kost tijd en geld. Om de continuïteit van Spaarbaak te kunnen waarborgen, is gekozen voor het advertentiemodel. Middels de publicatie van advertenties worden inkomsten gegenereerd. De meest opvallende advertenties zijn de advertentieblokken aan de zijkant, onderkant en bij artikelen. Daarnaast zijn sommige links voorzien van een code waarmee een adverteerder bij het afsluiten van producten kan nagaan welke partij de betreffende klant heeft doorverwezen, zodat ook daar een vergoeding voor kan worden gegeven. Sporadisch publicereren we een advertorial (die duidelijk als dusdanig herkenbaar is), waarbij de betrokken adverteerder invloed heeft op de inhoud.

Voor alle duidelijkheid: de betrokken adverteerders hebben in geen geval invloed op de positie van spaarrekeningen en deposito's in de door Spaarbaak samengestelde renteoverzichten. Deze overzichten worden samengesteld op basis van openbare informatie van websites van banken waarbij het belangrijkste criterium is dat het spaargeld gegarandeerd moet zijn en dat de rentestand geautomatiseerd van de website te verkrijgen moet zijn.

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar deze pagina:

Voorwaarden
Deze website wordt u zonder verdere garanties ter beschikking gesteld. Niets uit deze uitgave mag worden gepubliceerd of vermenigvuldigd zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur. Alhoewel deze uitgave met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze uitgave geen rechten worden ontleend.

Let op: Alhoewel bovenstaande tekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. © 2005-2024 Spaarbaak, lees de voorwaarden.

Vragen die lijken op "Wat is spaarbaak?"
Hierboven leest u het eerst gevonden antwoord op de vraag "Wat is spaarbaak?". Kies voor mogelijk andere antwoorden een vergelijkbare vraag:

Regelmatig beantwoorden we nieuwe vragen, dus mocht uw specifieke vraag nog niet beantwoord zijn, kom dan binnenkort terug om het nog eens te proberen. Lees verder »

Stel uw vraag
Gebruik het zoekveld hieronder om een andere vraag te stellen. Klik hier om elders op de Spaarbaak website te zoeken. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Vraag:

Recent beantwoorde vragen

Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?
Hoeveel is mijn auto waard?
Wat is de waarde van mijn auto?
Hoeveel belasting betaal ik over koerswinst?
Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning?
Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning?
Hoeveel geld mag ik storten bij gwk per dag?

Meest populaire vragen

Wanneer wordt belastingteruggave gestort?  
Hoeveel spaargeld mag je hebben zonder belasting te betalen?  
Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen?  
Hoeveel geld mag je van de bank halen?  
Hoeveel procent belasting betaal je in box 1?  
Hoeveel spaargeld mag ik hebben met een uitkering?  
Hoeveel eigen geld mag ik hebben als ik een wajong uitkering heb?  

Alle vragen

Populaire zoekteksten: spaarbaak, spaarbaak vraagbaak, Omrekenen Euro Gulden Calculator, omrekenen euro naar gulden- google zoeken, spparbaak.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 22-jul-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: