Vraagbaak: Wie heeft ervaring met leaseplan bank?

In februari 2010 heeft LeasePlan Bank zich op de spaarmarkt begeven. LeasePlan Bank is onderdeel van LeasePlan Corporation en kan met de inleg van spaarders haar autolease activiteiten beter financiŽren.

Om klanten te trekken heeft LeasePlan Bank de rente op haar Internetspaarrekening gekoppeld aan de Euribor en heeft LeasePlan zich gecommiteerd aan een vaste opslag gedurende 2010. In 2011 heeft LeasePlan besloten deze vaste opslag per kwartaal vast te stellen. De rente is daarmee minder afhankelijk van marktomstandigheden zoals de rente van de concurrerentie. Dat betekent dat de rente op de LeasePlan spaarrekening kan stijgen terwijl die van andere banken nog daalt.

Dat LeasePlan tegen de trend in nieuwe spaarrekeningen durft te lanceren met relatief hoge rente stemt hoopvol. Spaarbaak opent daarom zelf een rekening. Lees dit artikel voor onze ervaringen.

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar deze pagina:

In de schijnwerper: LeasePlan Internetsparen
Sinds eind 2008 wordt de spaarrente steeds lager. Dat LeasePlan tegen de trend in nieuwe spaarrekeningen durft te lanceren met relatief hoge rente stemt hoopvol. Spaarbaak opent daarom zelf een rekening. Lees verder voor onze ervaringen...

Let op: Alhoewel bovenstaande tekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. © 2005-2024 Spaarbaak, lees de voorwaarden.

Vragen die lijken op "Wie heeft ervaring met leaseplan bank?"
Hierboven leest u het eerst gevonden antwoord op de vraag "Wie heeft ervaring met leaseplan bank?". Kies voor mogelijk andere antwoorden een vergelijkbare vraag:

Regelmatig beantwoorden we nieuwe vragen, dus mocht uw specifieke vraag nog niet beantwoord zijn, kom dan binnenkort terug om het nog eens te proberen. Lees verder »

Stel uw vraag
Gebruik het zoekveld hieronder om een andere vraag te stellen. Klik hier om elders op de Spaarbaak website te zoeken. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Vraag:

Recent beantwoorde vragen

Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?
Hoeveel is mijn auto waard?
Wat is de waarde van mijn auto?
Hoeveel belasting betaal ik over koerswinst?
Moet ik belasting betalen over mijn afgeloste woning?
Wanneer betaal ik vermogensbelasting over afbetaalde woning?
Hoeveel geld mag ik storten bij gwk per dag?

Meest populaire vragen

Wanneer wordt belastingteruggave gestort?  
Hoeveel spaargeld mag je hebben zonder belasting te betalen?  
Hoeveel geld mag een kind belastingvrij ontvangen?  
Hoeveel geld mag je van de bank halen?  
Hoeveel procent belasting betaal je in box 1?  
Hoeveel spaargeld mag ik hebben met een uitkering?  
Hoeveel eigen geld mag ik hebben als ik een wajong uitkering heb?  

Alle vragen

Populaire zoekteksten: leaseplan bank ervaringen, ervaringen leaseplan bank, leaseplanbank, ervaringen met leaseplan bank, LeasePlan Bank.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 24-jun-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: