Mm, 1-apr-2015

Reaal sparen ondergebracht bij BLG

Per 1 april 2015 gaan de activiteiten van Reaal Bancaire Diensten over naar BLG Wonen. In de renteoverzichten zijn daarom de spaar- en depositorekeningen van Reaal vervangen door BLG.

SNS Bank en de verzekeraar Reaal gaan splitsen. De bank en de verzekeraar gaan als 2 bedrijven verder. Om die reden gaan de activiteiten over naar BLG Wonen.

BLG Wonen is een handelsnaam van SNS Bank N.V. BLG Wonen helpt al meer dan 60 jaar al haar klanten bij het waarmaken van hun woonwensen. Dat doet zij door het aanbieden van onder andere hypotheken en spaarproducten.

Net als Reaal Bancaire Diensten werkt BLG Wonen samen met de onafhankelijk financieel adviseur. Met deze onafhankelijk adviseur zorgt BLG Wonen ervoor dat de geldzaken van haar klanten goed geregeld zijn.

De activiteiten van Reaal Bancaire Diensten gaan over naar BLG Wonen. De financieel adviseurs zijn op de hoogte van de overgang naar BLG Wonen. Daarnaast sluiten de producten van Reaal Bancaire Diensten goed aan bij het brede assortiment van BLG Wonen.

In februari zijn alle klanten met spaar- en beleggingsrekeningen hierover al per brief geÔnformeerd. Begin april ontvangen alle klanten van BLG Wonen verdere informatie.

Bron: reaal.nl

Meer nieuws:

Populaire zoekteksten: testing, blg sparen, reaalsparen.
Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 22-jul-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: