Mm, 29-jul-2010

Bank betaalt bonus aan spaarders

Nadat banken onlangs het nieuws haalden doordat topmanagers in tijden van rampspoed onderling met bonussen bleven strooien, komt nu een bank positief in het nieuws met een introductiebonus voor spaarders.

Nederlandse spaarders die uiterlijk 31 oktober 2010 een internetspaarrekening openen bij de Bank of Scotland (BoS) en die minimaal 5000 euro storten, kunnen rekenen op een introductiebonus van maar liefst 30 euro. De bank stort het bedrag op de spaarrekening van de spaarder nadat deze de rekening heeft geopend. Dit cadeau is beschikbaar voor iedere Nederlander van 18 jaar of ouder die beschikt over een Nederlandse betaalrekening, een mobiele telefoon en e-mail.

De rekening is eenvoudig via internet te openen. De betaalrekening wordt gebruikt als tegenrekening voor de stortingen en opnames. De mobiele telefoon is nodig om per SMS bevestigingscodes te ontvangen, het e-mail adres voor de verdere correspondentie.

De Bank of Scotland Internet Spaarrekening is niet alleen aantrekkelijk vanwege dit tijdelijke welkomstcadeau van 30 euro; de spaarrekening biedt ook een hoge rente. Momenteel (peildatum 2-okt-2010) staat de Internet Spaarrekening van Bank of Scotland op de eerste plaats in het Spaarbaak renteoverzicht voor spaarrekeningen zonder beperkende voorwaarden met een rente van 2,6%. De rekening kent voor reguliere stortingen geen minimum-inleg en er worden geen kosten gerekend bij opname of gebruik.

Bij de introductie in juni was het cadeau nog € 20,- en gold geen minimum storting. Van 6-aug-2010 tot 30-sep-2010 was het cadeau € 30,- bij € 1000,- inleg. Daarna is de actie verlengd tot 31-okt-2010 en krijgen nieuwe rekeninghouders € 30,- indien er op 31 oktober 2010 minimaal € 5000,- op de rekening staat.

Zie ook:

  • In de schijnwerper: Bank of Scotland Internet Spaarrekening
    Een top-rente en ook nog eens geld cadeau na het openen van een spaarrekening? Dat klinkt goed! Maar wat komt er verder bij kijken? Spaarbaak opent een rekening bij Bank of Scotland zodat u weet waar u aan toe bent. Onze ervaringen? Lees verder...
  • Bank of Scotland betreedt de Nederlandse spaarmarkt
    Na LeasePlan gooit een nieuwe buitenstaander de spreekwoordelijke knuppel in het rentehok. Gedekt door het Britse garantiestelsel lanceert de Bank of Scotland een spaarrekening met hoge rente.

© 2005-2024 Spaarbaak. Niets uit deze uitgave mag worden gepubliceerd of vermenigvuldigd zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur. Alhoewel deze uitgave met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze uitgave geen rechten worden ontleend.

Meer nieuws:

Populaire zoekteksten: testing, welkomstcadeau bank of scotland, ervaringen internetrekening bank of schotland, bankbonus, banken bonus.

Copyright © 2005-2024 Spaarbaak. Alle rechten voorbehouden, lees de voorwaarden.
Realisatie door MMinternet

Datum: 19-jul-2024

Opinie:

Nieuws:

Artikelen:

Dossiers:

Link-tips: